La reserva d'entrades per la benvinguda als Reis, avui a les 17h

Es prega reservar les entrades prioritzant la infància, i limitar el nombre d'acompanyants adults

Melcior, Gaspar i Baltasar compten amb una autorització excepcional per arribar a la ciutat
Melcior, Gaspar i Baltasar compten amb una autorització excepcional per arribar a la ciutat | RubiTV.cat
Redacció
16 de desembre del 2020
La situació de pandèmia no permetrà que els Reis d'Orient facin la seva tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat, però sí que visitaran Rubí en un format adaptat a les mesures de seguretat per la Covid-19, com totes les activitats al voltant de la celebració de Nadal. Així, les famílies que ho vulguin podran assistir per torns a la benvinguda dels Reis, reservant entrada en aquest enllaç, a partir de dimecres, 16 de desembre, a les 17h.

Els dies 2, 3 i 4 de gener, el Mag Rubisenc obrirà un nou Campament de Reis, un recinte ampliat respecte al Castell de Rubí, on el mag instal·la el seu campament. En aquest nou espai hi haurà tots els personatges que treballen intensament en els preparatius de l'arribada dels Reis, i on "els nens veuran el que mai s'ha vist", ha resumit Moisés Rodríguez, regidor de Promoció de la Ciutat. Les entrades per al Campament es podran reservar a partir de les 12h en aquest enllaç.

La benvinguda dels Reis, que enguany es farà a l'amfiteatre del Castell, també es podrà seguir a través de les xarxes socials municipals.

Els Reis d'Orient compten amb una autorització excepcional que els permet travessar tots els països per poder arribar a la ciutat de Rubí. L'Ajuntament també convida a descarregar i imprimir l'autorització per penjar-la a la porta de les cases.
 

Autorització excepcional per als Reis d'Orient Foto: Ajuntament de Rubí


Com s'organitzaran les visites al Campament Reial?

El Campament dels Reis obrirà els dies 2, 3 i 4 de gener de 16 a 21 h. Les famílies que vulguin assistir-hi tindran la possibilitat de seleccionar data i franja horària (hi haurà un torn cada mitja hora). Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades; en cas de voler-ne més haurà d'iniciar novament el procés.

Els visitants hauran de ser al lloc 20 minuts abans de l'inici del seu torn, i es recomana portar la confirmació de la reserva, preferenment en format digital (al mòbil) o si no és possible, dur-la impresa des de casa. Es prega reservar les entrades prioritzant la infància, i limitar el nombre d'acompanyants adults.

L’activitat consisteix en una passejada prèviament dissenyada pel campament. Durant el recorregut, els infants podran entregar el seu xumet al Bòjum i als seus ajudants xumetaires, i també podran lliurar la seva carta adreçada als Reis d’Orient.
 

Com serà l'acte de benvinguda als Reis d'Orient?

Pel que fa a l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, s'ha organitzat en diferents passis la tarda del 5 de gener, entre les 17.30 i les 21.15 h a l'amfiteatre del parc del Castell. Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades i, si en necessita més, haurà d’iniciar de nou el procés.

La resta de requisits són iguals que per al Campament de Reis - dur la confirmació de la reserva en format digital i limitar el nombre d'acompanyants adults -, però en aquest cas es convoca als assistents 45 minuts abans del passi que tinguin assignat.