Exalumnes del Rivo Rubeo fan una donació a la Plataforma Rubí Sense Abocadors

Es tracta dels diners que havien recaptat per les colònies de final de curs i que no han pogut fer per la Covid-19

21 de desembre del 2020
Els alumnes que el curs passat feien sisè de l'escola Rivo Rubeo han decidit donar els diners que han recaptat durant el curs per les colònies, i que no han pogut fer per la Covid-19, a la plataforma Rubí Sense Abocadors.

En total han fet una donació de 738,07€, que han aconseguit mitançant la venda de pastissos fets a casa. Ara, un cop han passat a l'Institut, i com que no han pogut fer el viatge que havien de pagar amb aquest diners, han donat els diners a la lluita contra l'abocador.

Aquest matí, el president de la Plataforma Rubí Sense Abocadors i la seva portaveu han recollit el taló a la porta de l'escola.

Tots dos s'han mostrat molt agraïts d'aquesta aportació, però sobretot, "el gest dels alumnes, que han viscut duratn anys en primera persona l'amenaça de la instal·lació d'un abocador molt a prop de la que ha estat la seva escola des de P3", han explicat.

"És un gest que emociona i esperona a seguir lluitant contra l'obertura de l'abocador", diuen, i asseguren que "no defalliran" per evitar que aquesta instal·lació acabi essent una realitat.