El Casal Popular obre una Fila Zero pels «Pastorets confinats»

Entre totes les persones que visualitzin i comparteixin el vídeo es rifarà un pernil

Arriba el Nadal a Rubí
Arriba el Nadal a Rubí | Marta Casas
Redacció
23 de desembre del 2020
Rubí podrà gaudir aquest Nadal d'una de les activitats més tradicionals i amb més història de la ciutat - el 2018 es va fer la 94a edició -, la representació d'Els Pastorets. Enguany, però, l'activitat serà "confinada" i només es podrà veure online.

Per a les persones que vulguin ajudar el grup escènic del Casal Popular, a la mateixa web es podrà adquirir una entrada de Fila Zero, als preus de 3, 5 i 7 euros. Cada persona podrà adquirir el nombre d'entrades que vulgui.

La representació no defuig el guió de Josep Mª Folch i Torres, i tot i que es tractarà d'una versió més reduïda, no hi faltarà cap de les escenes principals ni tampoc amb les cobles, "sempre irònicament respectuoses i simpàtiques", expliquen els organitzadors.

Els Pastorets confinats es podran veure a partir de Nadal a través de la web del Casal Popular, i també a través de les xarxes socials - Instagram, Twitter i Facebook. Entre totes les persones que comparteixin i vegin el vídeo es rifarà un pernil.

Aquest any tampoc faltaran Els Dimoniets, que es podran veure a partir del dia de Reis a través de les mateixes plataformes.