sorteig - othello

Sortegem dues invitacions dobles per veure Othello a La Sala

Dijous a les 17h anunciarem els guanyadors de les invitacions | La representació serà aquest divendres, a les 21h

per RubiTV.cat , 4 de març de 2019 a les 17:00 |
Una escena d'Othello, que es representa aquest divendres, 8 de març, a Rubí | Teatre Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, el teatre municipal La Sala acull la representació de l'adaptació del clàssic de William Shakespeare Othello, a càrrec de la Companyia Les Antonietes Teatre.

La segona gran tragèdia de Shakespeare s'ha convertit en el símbol d'un sentiment que afecta tots els éssers humans: la gelosia, i per extensió d'un problema tan greu i actual com és la violència masclista. L'obra, escrita entre 1603 i 1604, també aborda una altra de les xacres de la humanitat, el racisme.


Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s’enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d’Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Com pots participar en el sorteig?


El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook.

Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'OTHELLO' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors: El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim dijous, 7 de març, a les 17h.

Els noms dels guanyadors es donaran conèixer a través de Rubitv.cat, Facebook i Twitter.

 

Participació