«Encara poden donar molt de joc!» recull 380 quilos de joguines

Voluntaris de l'ASAV van lliurar 800 regals a 300 infants de la ciutat

 La primera edició de la campanya es va tancar a l'estiu amb un total de 470 kg de joguines recollides
La primera edició de la campanya es va tancar a l'estiu amb un total de 470 kg de joguines recollides | Ajuntament de Rubí
Redacció
04 de gener del 2021
La campanya de recollida de joguines solidària Encara poden donar molt de joc! ha recollit un total de 380 quilos de joguines, que han servit per fer 800 regals a un total de 300 nens i nenes de la ciutat de famílies en situació de vulnerabilitat a causa de la Covid-19.

Els regals van ser lliurats per 25 voluntaris de l'Associació Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) i la col·laboració de treballadors d'empreses com B Braun o Eurofragance, i d'espais per al repartiment de joguines com la Sala Neus Català o l'Espai Cultural Francesc Alujas.

A causa de la situació actual de la pandèmia, les donacions s'han desinfectat degudament abans de ser entregades a les famílies, i per raons sanitàries, enguany no s'han acceptat peluixos, ninots amb cabell o roba, o altres joguines fetes amb material tèxtil. Tampoc s'han acceptat joguines de caràcter bèl·lic o sexista. Personal voluntari ha revisat cadascuna de les donacions abans del seu lliurament per comprovar que la joguina estigui completa.

Encara poden donar molt de joc! és una proposta solidària impulsada pel Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí que, a més de tenir una vessant solidària, evita que recursos que encara tenen vida útil, vagin a parar a l'abocador. La primera edició de la campanya es va tancar a l'estiu amb un total de 470 kg de joguines recollides que es van entregar a 55 infants d'entre 2 i 10 anys.