VÍDEO Així sona «2080», el primer hit del nou àlbum del raper Lildami produït per Sr.Chen

És una cançó que parla d'un futur distòpic i apocalíptic del seu nou àlbum "Viatge en espiral"

Lildami.
Lildami. | Adrià Costa
Redacció
12 de gener del 2021

Lildami treurà el seu segon disc, Viatge en espiral, el pròxim 29 de gener amb el segell barceloní Halley Records. Per obrir boca, el raper egarenc ha publicat 2080, un dels hits d'aquest nou àlbum. Es tracta d'una cançó on l'artista hi narra la seva particular visió d'un futur distòpic i apocalíptic.

2080 vol ser una crítica a la manera com estem fent avançar la societat cap al futur, un futur on "no existeix l'hivern i no baixem de 30 graus", entre d'altres situacions que s'exposen a la cançó. El tema està produït per Sr.Chen i té una influència clara del synthwave, un gènere de música electrònica influenciat per bandes sonores de videojocs i pel·lícules dels anys 80. 

El videoclip, ideat per Lildami i dirigit per Pau Griera i Lionel Estivill, és un thriller que explica el viatge que fa el raper cap aquest futur distòpic que narra la cançó, a través d'una tarotista de televisió.

Aquest nou hit es presenta després que Lildami tanqués el 2020 amb Ramiro, una sorprenent havanera LGTBI que reivindica les seves arrels mediterrànies i homenatja els avis i les àvies. La cançó també forma part de Viatge en espiral.