Un grup escolar i 7 alumnes d'un grup de bàsquet confinats preventivament, els únics que hi ha actualment a Rubí

Podran tornar a l'alula el pròxim 15 de juny

Alumnes d'una escola de Catalunya
Alumnes d'una escola de Catalunya | ACN
Redacció
08 de juny del 2021
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats preventivament. El nombre de grups confinats s'ha reduit a la mínima expressió: només n'hi ha un, a més de 7 alumnes més que formen part d'un mateix grup de bàsquet, tots del Regina Carmeli.

Pel que fa a la data de retorn a les aules, que l'Ajuntament adverteix que són aproximades, hi podran tornar el pròxim 15 de juny, després de complir els 10 dies de confinament que estableix el Departament d'Educació.

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 

En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables.