Estiu 2021

Rubí planteja un nou model de subvencions públiques per als casals d'estiu

L'objectiu és adreçar els recursos econòmics a les famílies que tinguin major dificultat per assumir el cost dels casals

per Rubitv.cat , 14 de gener de 2021 a les 16:30 |
Un casal d'estiu de Rubí | Aj. de Rubí
L'Ajuntament de Rubí ha obert aquest dijous 14 de gener una consulta pública per plantejar un nou model en les bases de subvenció per als casals d'estiu. Les persones i entitats vinculades podran fer les seves aportacions durant 10 dies hàbils a través d'aquest enllaç

Fins ara, el consistori subvencionava directament les entitats organitzadores dels casals d'estiu; i ara, es vol subvencionar directament les famílies usuàries amb la voluntat de garantir que tots els infants de la ciutat puguin inscriure's als casals. L'objectiu és promoure la igualtat d'oportunitats dels infants i adolescents, adreçant els recursos econòmics a les famílies que tinguin major dificultat per assumir el cost dels casals. 


Des de l'any 2006, el consistori rubinenc vetlla perquè l'oferta sigui adequada i s'atenguin les normatives pertinents dels casals d'estiu municipals. Amb la redacció de les noves bases de subvenció es pretén disposar d'un nou marc normatiu per incrementar les opcions d'accés a l'educació en el lleure i a la igualtat d'oportunitats, gràcies a una regulació clara i senzilla. 

Les bases establiran les condicions tècniques i administratives per a l’atorgament de la dotació econòmica en funció dels ingressos de cada família, per promoure així un suport específic per a qui més ho necessiti.

 

Participació