Comença la instal·lació d'un mòdul Covid-19 al CAP Anton de Borja

Es preveu que estigui en funcionament a mitjan febrer, i tindrà un caràcter provisional en funció de l'evolució de la pandèmia i l'ampliació del CAP

La ubicació del mòdul Covid-19 al CAP Anton Borja
La ubicació del mòdul Covid-19 al CAP Anton Borja | Localpres
Redacció
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 14:23h
El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) instal·larà aquest divendres un mòdul de suport davant del centre d’atenció primària (CAP) Anton de Borja de Rubí per donar assistència als pacients del CAP amb simptomatologia Covid-19 i realitzar les proves relacionades amb el seu diagnòstic, un compromís de Salut amb la ciutat "des de fa mesos".

L'Ajuntament ha facilitat una parcel·la de sòl públic per tal de donar resposta a la manca d'espai que té actualment el CAP i que no permet fer circuits separats entre pacients amb Covid-19 o sospita i pacients que hi acudeixen per altres motius. Així, amb aquest mòdul es pretén millorar la seguretat de l'activitat assistencial.

El mòdul tindrà tres consultes, una sala per a la realització de les proves diagnòstiques i una sala d’espera.

La instal·lació s'iniciarà aquest divendres, i es preveu que estigui operatiu a mitjan febrer. El mòdul té un caràcter provisional, que dependrà de l'evolució de la pandèmia i de la pròxima ampliació del CAP Anton de Borja.