El CRAC celebra el seu desè aniversari

Durant la pandèmia ha esdevingut un centre referent de promoció de "xarxa ciutadana i suport mutu"

El CRAC celebra el seu desè aniversari
El CRAC celebra el seu desè aniversari | Marta Casas
Redacció
29 de març del 2021
El Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals celebra enguany el seu desè aniversari, i per commemorar aquesta efemèride ha convocat un concurs per escollir la imatge de la celebració. El CRAC va néixer a partir "de la necessitat dels rubinencs de crear un espai de referència de les alternatives socials i culturals de la ciutat" i esdevenir "un veritable punt de trobada i confluència".

Avui en dia, el CRAC compta amb una gran oferta d'activitats de caràcter cultural, social, polític i d'oci, i a més s'ha convertit en seu de diversos col·lectius i entitats de la ciutat, que "defineixen i reflecteixen e caràcter i la personalitat del projecte i de la ciutat".

A més, durant la pandèmia ha esdevingut un centre referent de promoció de "xarxa ciutadana i suport mutu", i malgrat que s'ha vist afectat per les circumstàncies, el centre té la voluntat de tirar endavant per sortir-ne "més fortes i meś unides". 

Per tal de celebrar el desè aniversari, el CRAC ha convocat un concurs per triar la imatge que il·lustrarà els deu anys de vida de l'equipament, i que vol que sigui "tota una festa de participació ciutadana". Podeu consultar les bases en aquest enllaç.