Totes les activitats de la tercera edició del festival No Woman No Fest de La SoniK

Enguany el festival s'ha descentralitzat i totes les activitats requeriran inscripció prèvia

L'edició de 2019 del No Woman No Fest
L'edició de 2019 del No Woman No Fest | La SoniK
Redacció
09 de març del 2021
Actualitzat el 11 de març a les 12:01h
L'associació juvenil i musical La SoniK ja té a punt una nova edició del festival No Woman No Fest, que enguany se celebrarà durant diversos dies i en equipaments diferents, per tal de garantir les mesures sanitàries establertes per la pandèmia.

Les activitats programades arrencaran aquest dimarts, 9 de març, amb un taller d'autodefensa feminista a càrrec del col·lectiu Biterna, que es farà al CRAC de 18h a 20h. A la mateixa hora, l'associació Ecoasa oferirà una xerrada sobre estètica i consumisme a la Torre Bassas.

Dimecres, 10 de març, Rubí Acull col·laborarà amb el Festival amb un taller sobre la mutilació genital, que serà al CRAC de 18h a 20h.

Dijous, dues activitats a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler: a les 17.30h, es farà una presentació de poemes i llibres, i s'inaugurarà l'exposició de poemes; i a les 19h, i amb la col·laboració de Rubí Jove, es farà una jam session que porta per nom #rubijoveexpressa. Totes dues activitats seran a la terrassa de l'equipament.

De cara al cap de setmana, divendres hi haurà un passi d'audiovisuals a càrrec de l'Infest, a l'Ateneu Municipal (de 19h a 21h) i el dissabte, 13, el Celler acollirà tota una jornada d'activitats: exposicions i un mercat d'art (de 12h a 14h i de 16h a 17h), una performance a càrrec de 8Temps i l'actuació de Bàrtsia (de 17.30h a 20h) i l'actuació de Sandré (de 20.30h a 21.30h).

Totes les activitats requereixen una inscripció prèvia - en el cas de dissabte, es pot fer per franges, bé a totes o bé només a una -, enviant un correu electrònic a lasonikrubi@gmail.com.