Bon inici de temporada per al Club Arqueros de Rubí a Segòvia

Els quatre arquers de Rubí que es van desplaçar a Segòvia van aconseguir grans resultats

Gran resultat dels arquers rubinencs en l'inici de la Lliga Nacional de Camp i de Bosc
Gran resultat dels arquers rubinencs en l'inici de la Lliga Nacional de Camp i de Bosc | Cedida/Club Arqueros de Rubí
Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 11:55h
El club d'arquers de Rubí ha reprès aquesta setmana la competició de la Lliga Nacional de Camp, amb la celebració de la primera tirada de la lliga als boscos de Villacastín (Segòvia).

Aquesta primera tirada va comptar amb una participació molt notable dels arquers i arqueres rubinencs: Eva M. Iglesias va aconseguir un tercer lloc amb 178 punts, i David García, el segon lloc - empatat amb el primer classificat - amb 345 punts. Iglesias participava en la categoria de modalitat instintiva, i García en la d'arc nu.

Un molt bon inici per als arquers del club de Rubí en aquesta lliga de camp, ja que queden classificats en els primers llocs de la classificació general.

Pel que fa a la Lliga Nacional de Bosc, els resultats per als rubinencs també van ser destacables per als quatre arquers de Rubí que hi participaven: Eva M. Iglesias va aconseguir una desena posició amb 482 en arc instintiu; Carlos Cáramo va ser 21è amb 598 punts, en la mateixa modalitat; David García va assolir la primera posició, amb 844 punts, i Carles Sabatés va ser setè, amb 785 punts.