Les dones al món educatiu, a debat

El local de l'Associació de Veïns de Ca n'Oriol ha acollit una nou taller de la programació del Dia Internacional de la Dona

per RubiTV.cat , 7 de març de 2019 a les 20:00 |
Una trentena de persones han assitit al debat "Les dones al món educatiu" | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació de Veïns de Ca n'Oriol va organitzar el passat dimecres el debat Les dones al món educatiu per commemorar el Dia Internacional de la Dona. L'acte, moderat per la periodista rubinenca Lídia Juste, va comptar amb la participació de Dolors Oliver, directora de l'Escola Teresa Altet, i Dolors Castaño, directora del CEE Ca n'Oriol. 

Gairebé una trentena de persones van assistir a l'acte en el qual es va parlar sobre les dificultats que tenen les dones en el món de l'educació, des de les mestres, les mares i les nenes. Algunes de les qüestions que es van tractar són els rols de direcció i gestió dels centres escolars, en què encara predomina la figura masculina, la importància que mereix la participació tant de pares com de mares a l'escola, i la importància d'inculcar als infants des de petits que estudiïn i treballin d'allò que els apassiona, independentment del seu gènere. 


Tant Oliver com Castaño van remarcar la importància de començar a fomentar la igualtat de gènere en la societat des de l'educació i la manera de tractar als infants.  

 

 

Participació