esports

Es presenta la 41a edició del Cross Escolar, que serà el 31 de març

Com a novetat es destaca que es farà una recollida d'aliments en colaboració amb la taula d'entitats per a la inclusió social

per RubiTV.cat, 8 de març de 2019 a les 12:00 |
Es presenta la 41a edició del Cros Escolar de Rubí | Anna Claverol
El proper 31 de març, al parc de Ca n'Oriol es celebrarà la edició 41 del Corss Escolar, organitzat de manera conjunta per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR).

Des de l'Ajuntament de Rubí s'espera que aquest any hi hagi almenys la mateixa participació que l'any passat, que va ser al voltant de 1000 nens i nenes.


Per altra banda, es vol destacar que aquest any es celebrarà la recollida d'aliments amb la colaboració de la taula d'entitats per a la inclusió social.

Aquest any, com els anteriors, es manté la mateixa estructura, i posant molt d'èmfasi en les escoles de Rubí, ja que es vol fomentar l'atletisme a les escoles, aconseguint d'aquesta manera potenciar tot l'esport de Rubí.

Una altra novetat d'aquest any és que es donarà una motxilla de roba a cada participant, amb el logotip de Rubí Esport i l'Ajuntamnet de Rubí, i també s'obsequiarà amb una cantimplora metàl·lica del 4rt al 10é lloc. Al final de la cursa es donarà beguda a tots el participants.

A més a més, també es farà una cursa oberta a les 9:30 h del matí i tindrà un cost de 3 euros per participant.


Finalment, les inscripcions com cada any, són online, i es poden fer a través d'aquest enllaç.

 

Participació