L’escola municipal de música Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït

Es faran entre els mesos d'abril i juny, i s'adrecen a persones que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se

Un concert de l'escola de música Pere Burés
Un concert de l'escola de música Pere Burés | Escola de Música Pere Burés
Redacció
09 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:11h
El professorat de l'escola municipal de música Pere Burés oferirà tallers d'insrument de mitja hora a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys a preu molt reduït. Els tallers s'adrecen a persones que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica d'algun instrument; concretament, del violí, la viola, el violoncel, el trombó, el saxofón, la flauta travessera o la bateria.

L'oferta de classes començarà el 15 d'abril i acabarà el 15 de juny, dos mesos en què les persones interessades rebran una formació individual per l'instrument que hagin triat a través d'una sessió de 30 minuts cada setmana, concretant l'horari amb el docent assignat en cada cas. El taller tindrà un preu de 20,50 euros, menys de la meitat de l'habitual.

Aquesta promoció s'aplicarà només per a noves inscripcions, amb l'objectiu d'animar a les persones a iniciar-se a tocar un instrument. Pel que fa als alumnes de l'escola municipal de música, es podran beneficiar de la promoció si trien un instrument diferent del que ja estudien actualment.

En cas de no disposar d'un instrument propi, l'escola ofereix un servei de lloguer: per un únic pagament de 10 euros, els estudiants el poden fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els mesos que dura la proposta.

Passat el 15 de juny, es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció a aquests tallers - amb places limitades - no garanteix la plaça del centre per al curs 2021-2022 a l'escola de música. Les persones interessades hauran de tramitar la sol·licitud en aquest enllaç.