L'hort comunitari El Mirlo organitza una jornada de resistència a l'espai

El desallotjament de l'espai està marcat pel pròxim 20 de juliol

Denuncien que volen desallotjar l'hort comunitari El Mirlo
Denuncien que volen desallotjar l'hort comunitari El Mirlo | Marta Casas
Redacció
13 d'abril del 2021
Actualitzat el 14 d'abril a les 10:22h
L'hort comunitari El Mirlo (c/ General Prim, 44) continua funcionant, tot i l'amenaça de desallotjament de l'espai, que està previst pel 20 de juliol d'aquest any. Gairebé tots els diumenges s'hi organitzen activitats de tota mena: vermuts musicals, jornades de treball, plantacions, xerrades, taules rodones...

Aquest diumenge, 18 d'abril, El Mirlo ha convocat una jornada de resistència en què s'actualitzarà la campanya de defensa de l'equipament, que comptarà amb una taula rodona de participants d'altres projectes similars: l'Horta Alliberada de Sants, el col·lectiu Desenruna, de Vallcarca; i l'espai comunitari El Refugi. Per finalitzar la sessió, hi haurà música amb Dj. Cumbia i Lusylius.

Per tal d'assistir a la jornada, que s'iniciarà a les 11.30h, cal inscriure's prèviament enviant un correu a [email protected], atès que l'aforament és limitat.
 

Cartell de la jornada de resistència Foto: El Mirlo


L'Ateneu Anarquista La Hidra, a judici

Aquesta mateixa setmana s'ha conegut que l'Ateneu Anarquista La Hidra, situat tot just al davant de l'hort comunitari, s'enfronta a un nou judici per al seu desallotjament.

El judici està previst per aquest dijous a les 13 hores als jutjats de la plaça Pere Esmendia, i s'ha convocat una concentració per donar suport a les activistes.