LITERATURA

Bona rebuda a Rubí del llibre «Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures», de Sergi Sol

L'obra recull vivències, experiències i anècdotes de l'exvicepresident de la Generalitat que actualment està a la presó

per Marta Casas / Carla Serra, 13 de març de 2019 a les 15:20 |


Aquest dimarts l'Ateneu Municipal ha acollit la presentació del llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures, escrit per Sergi Sol, el seu antic cap de gabinet i també amic, amb el què va viure alguns dels moments claus del procés català: el 20-S, la celebració del referèndum, l'ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l'aplicació del 155 i la celebració de les eleccions del 21-D, entre d'altres.


Fins que siguem lliures també recull vivències, experiències i anècdotes personals de l'exvicepresident de la Generalitat, actualment empresonat i jutjat pel Tribunal Suprem.

L'obra literària, que ja va per la 6a edició, s'ha presentat a més de 60 ciutats però Sol ha destacat que la presentació a la ciutat de Rubí ha sigut especial "perquè l'Oriol sempre diu que la República l'aconseguirem el dia que siguem capaços de guanyar a ciutats com Rubí. I avui, afortunadament, per primera vegada això és possible".

Una cinquantena de persones han assistit a l'acte que també ha comptat amb la presència i intervenció de Maxi Calero, amic íntim de Junqueras, i la música de Pep Picas per tal de fer arribar un missatge de l'Oriol "com diu ell, amb una certa alegria, perquè de cops ja n'hem tingut prou i el que necessita la gent és més ànim i més escalf".

 

Participació