ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Junts per Rubí creu «necessari» acordar amb les forces independentistes per formar un govern

L'objectiu és treballar conjuntament propostes municipals en què l'eix independentista estigui per damunt de tot

per Carla Serra, 13 de març de 2019 a les 17:15 |


Junts per Rubí ha demanat a les diferents forces polítiques independentistes  que comencin a treballar conjuntament amb l'objectiu de configurar un "acord real de govern".

 
El cap de llista de la formació, Jaume Buscallà, ha explicat que no s'ha de tornar a repetir l'error que es va cometre l'any 2015 quan els partits independentistes no van aconseguir posar-se d'acord per formar un govern. Buscallà creu que és possible evitar-ho "vistes les converses que hem anat tenint amb els altres partits" i afirma que "l'eix de l'independentisme suma, sempre ha sumat des de fa unes quantes eleccions, per tant treballem-lo i consutruïm-lo i, sobretot, definim un canvi per aquest ajuntament".

El portaveu també ha fet referència a la nova formació Rubí Republicana - Primàries Catalunya (RR-PC), la qual ja va apostar per la unió de totes les forces independentistes de la ciutat per presentar-se a les eleccions municipals, però davant la negativa de la resta de partits, Junts per Rubí demana que treballin junts "de cara a un acord que parli del govern de la ciutat" i en què "l'eix independentista estigui per damunt de tot". En aquest sentit també ha convidat a les entitats independentistes de la ciutat, ANC i Òmnium Cultural, a participar d'aquestes converses. 

Pel que fa al seu programa electoral, el grup municipal farà una primera trobada oberta aquest divendres per debatre diverses propostes que han rebut en línia i a través de les xarxes socials i així seguir confeccionant el projecte que portaran el proper 26M.

    
 

 

Participació