Elena Ruiz i Bea Ortiz debuten als Jocs Olímpics amb una contundent victòria

Ruiz va ser la màxima golejadora del partit davant Sud-àfrica (29-4) | La selecció espanyola torna a jugar avui (12.40h) davant del Canadà

Imatge del partit davant la selecció de Sud-Àfrica
Imatge del partit davant la selecció de Sud-Àfrica | RFEN
Marta Casas
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 8:01h
Elena Ruiz, la jove waterpolista del CN Rubí, ha debutat aquest cap de setmana als Jocs Olímpics de Tòquio, i ho ha fet de la millor manera possible, contribuint amb cinc gols a la victòria de la selecció espanyola davant Sudàfrica (4-29). Ruiz va ser la màxima golejadora del partit. Per la seva banda, Bea Ortiz va aconseguir quatre dianes. 

La selecció espanyola tornarà a jugar avui davant del Canadà, un combinat que no posarà les coses tan fàcils al combinat estatal; dimecres davant d'Holanda i divendres davant d'Austràlia, per mirar d'aconseguir el passi a quarts de final.

Ruiz Ortiz són dues dels més de 100 esportistes catalans que hi ha a Tòquio per disputar els Jocs Olímpics, tres de les quals són de Rubí. L'equip d'hoquei herba de Xantal Giné, que ha viatjat a Tòquio com a reserva, disputa avui a les 12h el segon partit de la fase de grups davant l'Argentina, després d'empatar a tres davant d'Austràlia en la primera jornada.