«A l'estiu, juga amb civisme», avui a la plaça del Doctor Guardiet

És l'última sessió abans de les vacances d'agost

Jocs amb civisme a la plaça Doctor Guardiet
Jocs amb civisme a la plaça Doctor Guardiet | Localpres
Marta Casas
29 de juliol del 2021
Aquesta tarda hi haurà l'última sessió de la campanya A l'estiu, juga amb civisme abans de les vacances, una activitat familiar adreçada a infants de 3 a 14 anys que inclou un circuit de dinàmiques lúdiques i un espai reservat per pintar a l'Auca del Civisme

Després de quatre sessions a la plaça del Doctor Guardiet, la Neus Català i Pallejà, l'Onze de Setembre i la Constitució, aquesta tarda es torna a iniciar el cicle, a la plaça del Doctor Guardiet, i finalitzarà el 9 de setembre a la plaça de la Constitució.

L'objectiu de la campanya és educar els infants en els valors del civisme i promoure maneres de jugar que siguin respectuoses amb l'espai públic i les persones que en fan ús i hi conviuen. Així, en l'activitat es proposen jocs tradicionals com són el Joc de l'Oca, un joc de memòria, un joc d'habilitat i un joc de punteria per aprendre a reciclar.

L'activitat es durà a terme de 17 a 20h, i està dinamitzada per un monitor o monitora i dues agents cíviques, que donaran suport i alhora informaran sobre les diverses qüestions relacionades amb el civisme.