Detenen un home per ferir-ne un altre amb arma blanca a Rubí

La Policia Local també va detenir un home que va patir un accident de trànsit sota els efectes de l'alcohol | En totes dues actuacions, els implicats van agredir els agents de policia

Un cotxe de la Policia Local a la plaça del Doctor Pearson
Un cotxe de la Policia Local a la plaça del Doctor Pearson | Marta Casas
Marta Casas
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:40h
Aquest diumenge, la Policia Local de Rubí ha detingut dues persones, a la plaça del Doctor Pearson i a l'avinguda de l'Estatut, per la seva implicació en incidències que s'han produït aquest cap de setmana. 

Pels volts de les 14h, el cos policial va rebre un avís prop de la plaça Pearson per la presència d'un ferit amb arma blanca. Mentre s'esperava l'assistència sanitària, els agents van localitzar un home que coincidia amb la descripció del presumpte agressor prop del lloc, i en procedir a detenir-lo dos policies van resultar ferits lleus, ja que l'home s'hi va resistir. El cos dels Mossos d'Esquadra s'encarrega, ara, de les investigacions pertinents. 

Per altra banda, a les 15.30h, el cos local va tornar a ser requerida per un accident de trànsit a l'avinguda de l'Estatut, a l'alçada de la plaça de l'Agricultura. En personar-se al lloc, van comprovar que es tractava d'un sol vehicle, el conductor del qual es trobava sota els efectes de l'alcohol i que a més es va negar a identificar-se i va intentar fugir del lloc. En intentar impedir-ho, els agents van ser agredits i per això van procedir a la seva detenció. 

A més d'aquests incidents, la Policia Local de Rubí ha hagut d'intervenir en dues baralles, un incendi en un vehicle, quatre accidents de trànsit, un furt a un establiment, diversos serveis arran de molèsties a la via pública i dos serveis arran de les incidències derivades de les fortes pluges de dissabte, a més del despreniment d'una façana.

Hi haurà ampliació