Dos veïns de Rubí, detinguts per robatoris amb força a domicilis a Igualada

Els homes van ser sorpresos pels Mossos després de rebre l'avís d'un veí

Una agent dels Mossos d'Esquadra deté una persona
Una agent dels Mossos d'Esquadra deté una persona | Mossos d'Esquadra
Marta Casas
09 d'agost del 2021
Actualitzat a les 18:04h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dos d'ells veïns de Rubí, per robatoris en domicilis de l'Anoia.

La primera de les detencions es va produir el passat 4 d'agost, després de localitzar un dels presumptes autors de dos robatoris a Igualada i El Bruc durant el matí del 14 d'abril. En tots dos casos, els lladres van saltar la tanca i van forçar una finestra per accedir a l'interior, i van endur-se joies i diners. Els Mossos van detenir l'home, veí de Cornellà de Llobregat i de 27 anys, a Barcelona. El detingut, que tenia antecedents, va ingressar a presó provisional.
 
La matinada del 5 d'agost, els Mossos van rebre l'alerta d'un possible robatori en un garatge del centre d'Igualada, i quan van arribar al lloc van localitzar dos homes que, en veure'ls, van llençar una bosseta transparent amb diverses peces de plàstic que normalment utilitzen els lladres com a marcadors de domicilis on després es produeixen robatoris amb força

Quan van escorcollar els homes i el vehicle que duien, van trobar diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris. A més, també van veure que al voltant de l'aparcament hi havia un bloc de pisos amb la porta principal oberta i on havien col·locat marcadors a totes les portes.

Els dos detinguts, veïns de Rubí de 28 i 32 anys, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada el divendres, 6 d'agost, acusats d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili, en grau de temptativa.