formació professional

Rubí, ciutat convidada a la jornada «El món local: Motor de la formació professional»

La sessió ha comptat amb la presència de representants de les 8 ciutats amb Consell de la Formació Professional

per RubiTV.cat , 14 de març de 2019 a les 18:00 |
Hi han estat convidades les 8 ciutats catalanes amb Consell de Formació Professional | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les vuit ciutats que tenen Consell de la Formació Professional, entre elles Rubí, van ser convidades el passat dijous a la jornada El món Local: Motor de la Formació Professional que es va celebrar al Palau de la Generalitat.

El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Rafael Güeto, hi va assistir en representació de la nostra ciutat.


En la sessió es va presentar la guia de suport a la creació i dinamització de consells territorials de formació professional (FP), elaborada pel Consell Català de Formació Professional junt amb el Fòrum de le ciutats amb el Consell de Formació Professional.

A més, també es van donar a conèixer tres projectes municipals sobre l'FP: la de la Fundació BCN Formació Professional, a Barcelona i la seva àrea metropolitana; la coordinació dels recursos i serveis d'orientació educativa i laboral a nivell local, de Terrassa Orienta, i el paper dels consells territorials en la mediació entre l'empresa i el sistema de formació professional, amb l'exemple de Granollers.


A la jornada també hi van assistir David Saldoni, president de l'Associació Catalana de Municipis; Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya; Fabian Mohedano, president del Consell Català de Formació Professional, i Josep Bargalló, conseller d'Educació, entre molts d'altres.

 

Participació