Gairebé 3.000 escolars ballen a Rubí pel Dia de la Dansa

Per primera vegada hi han participat totes les escoles de Rubí i s'ha fet en tres espais simultàniament

Més de 600 escolars ballant al pavelló poliesportiu de La Llana
Més de 600 escolars ballant al pavelló poliesportiu de La Llana | Localpres
Redacció
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 16:44h
L’alumnat de primer a quart de primària de totes les escoles de Rubí ha participat aquest divendres a la tradicional ballada dels centres educatius amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que es commemora el 29 d’abril.

L’acte, organitzat per l’Esbart Dansaire de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, s’ha tornat a celebrar després de la pandèmia i, per primer cop, els infants han actuat en tres espais de manera simultània.

1.500 nens i nenes de les escoles Torre de la Llebre, Ca n'Alzamora, Pau Casals, Schola, Regina Carmeli, Montserrat, Montessori i 25 de setembre van ballar a la rambla del Ferrocarril; mentre que 678 de les escoles Ramon Llull, Joan Maragall, Mossèn Cinto Verdaguer i Rivo Rubeo ho van fer al pavelló de la Llana. 652 més, dels Maristes, les Escoles Ribas, El Bosc, Balmes i el Teresa Altet van ballar a l'era de Ca n'Oriol.
 

Els escolars dansant a la Rambla del Ferrocarril Foto: Localpres


Pel que fa als balls, els alumnes de 1r i 2n van fer el Ball de la Civada, el Ball de cascavells de Cardona i Com una flor sempre més; mentre que els de 3r i 4t van interpretar L'Indiot, el Ball de bastons, Rigodons i El general Bum Bum. Per tancar l'acte, tots plegats van ballar l'entrada de Les Gitanes de Rubí.
 

L'era de Ca n'Oriol, l'altre escenari de la ballada escolar pel Dia de la Dansa Foto: Localpres