Òmnium celebra la seva Assemblea General aquest dijous

Després de la reunió dels associats hi haurà un acte obert al públic per debatre sobre "Un nou cicle per un país lliure"

L'assemblea i l'acte seran a l'Ateneu Municipal
L'assemblea i l'acte seran a l'Ateneu Municipal | Marta Casas
Redacció
18 de gener del 2023
La secció local d'Òmnium Cultural celebrarà aquest dijous la seva Assemblea General, que aprovarà el pla de treball i el pressupost per aquest 2023. Els associats estan convocats a les 19h a l'Ateneu Municipal de Rubí.

Tot seguit, l'entitat ha organitzat un acte obert al públic, Un nou cicle per un país lliure, en què en un format de conversa diversos ponents faran un debat en positiu per reactivar el moviment independentista. Hi participaran Marta Garsaball, advocada i tresorera d'Òmnium Cultural, i Mireia Gascon, epidemiòloga ambienal. L'acte serà moderat per David Checa.

Aquest forma part de la quarentena d'actes arreu del país per a l'obertura d'un nou cicle polític amb noves veus, i que permeti abordar "la resolució democràtica del conflicte polític, recuperar la il·lusió, l'esperança col·lectiva, les mobilitzacions, el creixement i avançar cap a la independència", explica l'entitat. Un nou cicle en què Òmnium considera que cal incorporar "noves sensibilitats i noves veus al debat estratègic, com el jovent organitzat, el teixit empresarial, el sindical o el tercer sector, entre molts d'altres".