L’Estiu Jove torna amb nous tallers

Edició de vídeo, dibuix, ball, parkour o acceptació del propi cos són les activitats programades a l’Espai Jove Torre Bassas de Rubí

L'Espai Jove Torre Bassas
L'Espai Jove Torre Bassas | Ajuntament de Rubí
M.R.
31 d'agost del 2021
Després de les vacances d’estiu, l’Espai Jove Torre Bassas torna a obrir les seves portes amb un ampli catàleg d’activitats programades per als joves de Rubí durant el proper mes de setembre. Tots els tallers són gratuïts i s’impartiran a les 18 hores, per inscriure’s caldrà omplir un formulari a la web de Rubí Jove.

Com a tret de sortida dels tallers programats per al mes de setembre, aquest divendres 3, també a les 18 hores, es farà una petita festa de retrobament a l’Espai Jove Torre Bassas per celebrar la seva reobertura després de les vacances.

La primera activitat serà el 7 de setembre i tractarà sobre la diversitat de cossos i el plaer. El taller estarà dirigit per una sexòloga que farà de guia als assistents per entendre millor el seu propi cos, saber estimar i el món sexoafectiu.

L’edició de vídeo i la reproducció en línia seran els protagonistes d’un taller orientat per a persones que es vulguin iniciar dins del món de l’streaming però no saben com fer-ho. Serà una activitat de tres dies (8, 15 i 22) per conèixer i provar les eines per a crear-se un canal propi de vídeo en directe.

Pel que fa a la dansa, el twerking ha sigut l’escollit per a impartir un taller que també constarà de tres sessions, el 10, el 17 i el 24 de setembre. Es tracta d’una proposta oberta a totes les edats i nivells que uneix apoderament i ball.

Seguint amb cultura urbana, dins de la iniciàtica Rubí Jove Expressa, els dies 13 i 20 se celebrarà un taller de parkour dirigit per Gravity Down Parkour que s’adreça tant a persones no iniciades com a experimentades en aquesta disciplina. La primera sessió, la del 13 de setembre, es farà a la plaça del Poeta Miguel Hernández i la del 20 encara té per concretar el lloc.

Per últim, també s’impartirà un taller de tres dies per apropar-se al món del còmic. El 14, el 18 i el 28 s’ensenyaran les bases per a la creació de personatges, narració d’una història i realitzar un guió il·lustrat.

A part d’aquestes propostes, Rubí Jove està concretant dos tallers més per als mesos de setembre i octubre, un d’autotune i trap, per a aprendre a modular la veu amb aquesta eina que utilitzen molts artistes musicals, i un d’slam poetry, un format de poesia en el que dues persones competeixen amb textos propis sobre un escenari.