Obertes les inscripcions per la XIV Caminada Nocturna de Rubí

Enguany només s'admetran 500 participants, per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la pandèmia

Roda de premsa de presentació de La Nocturna
Roda de premsa de presentació de La Nocturna | Marta Casas
Marta Casas
18 de setembre del 2021
Ja pots inscriure't a la 14a edició de La Nocturna de Rubí, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí i Rubí d'Arrel amb la col·laboració de l'Ajuntament, que torna després que l'any passat s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les inscripcions, que s'han reduït a 500, ja es poden fer online a través de la web del CER. El preu de les inscripcions és de 5 euros, i de 2 euros per als menors de 14 anys. Aquesta inscripció dona dret a participar a la Nocturna, rebre el dorsal, disposar de l'avituallament líquid a l'arribada i de l'assegurança d'accidents contractada per l'organització. 

A més, un euro de cadascuna de les inscripcions es destinarà a un projecte solidari, que enguany de manera excepcional se sumarà a la recaptació de la pròxima edició de La Nocturna, atesa la reducció del nombre d'inscripcions.

Una edició, la del pròxim dissabte, 2 d'octubre, que continuarà marcada per certes restriccions i s'adaptarà a les condicions sanitàries per garantir la seguretat dels participants.

Tot el que has de saber de La Nocturna 2021

El recorregut d'enguany serà per la zona sud de Rubí, i el punt de sortida i arribada es farà des de la Unió Petanca Les Torres, recorrent alguns espais i punts d'interès que la Nocturna no havia explorat abans. Alguns punts per on passarà la Caminada seran el torrent de Tallafigueras, el turó i la masia de Can Calopa, Can Pi de Vilaroc, Can Balasc, Can Serrafossà i el castell i l'ermita de Sant Genís.

En aquesta edició es podran escollir dos recorreguts, el curt, de 9,7 quilòmetres; i el llarg, de 13 quilòmetres. Atesa la limitació horària de l'activitat, el recorregut llarg només es podrà fer fins a determinada hora, tal com indicarà l'organització - es calcula que el recorregut llarg es fa en unes tres o quatre hores.

També amb relació a les mesures sanitàries per la Covid-19, l'organització indica que serà necessari fer ús de la mascareta a la sortida i l'arribada i a tots els punts on no sigui possible mantenir la distància. També es facilitarà gel hidroalcohòlic. També caldrà portar imprès i signat el certificat d'autoresponsabilitat, que es demanarà per poder recollir el dorsal.

A més, la sortida dels participants es farà de manera esglaonada, de les 19.30h a 20.30h. El dorsal es lliurarà en el moment de la sortida, i a l'arribada es donarà un refresc a cadascun. Enguany, doncs, no hi haurà entrepà ni actuacions musicals després de la caminada.

Consulta el reglament de La Nocturna
 

   Reglament de La Nocturna by Naciodigital on Scribd

 



Descarrega el certificat d'autoresponsabilitat per La Nocturna 2021
 

   Declaració autorresponsable Covid-19 by Naciodigital on Scribd