Jordi Torres, campió del mundial de MotoE

El de Rubí aconsegueix el segon títol en la categoria de motos elèctriques després d'una cursa trepidant

Jordi Torres, bicampió de MoroE
Jordi Torres, bicampió de MoroE | motogp.com
Redacció
20 de setembre del 2021
Actualitzat a les 7:30h
El rubinenc Jordi Torres s'ha proclamat campió del Mundial de MotoE aquest cap de setmana al Misano World Circuit Marco Simoncelli, que ha tancat la competició d'aquesta categoria. És el segon títol consecutiu de Torres al mundial de motos elèctriques.

Torres va dominar la cursa des del començament gràcies a una gran sortida i a poder mantenir el ritme un cop va posar-se per davant del seu principal rival, Dominique Aegerter, amb qui va protagonitzar diversos avançaments quan faltaven menys de cinc voltes del final. 

De fet va ser Aegerter qui va travessar la meta en primera posició, després d'una acció "al límit" que va fer caure el pilot de Rubí, però que també li va valdre una sanció de 38 segons per part de la Direcció de la cursa, cosa que donava, definitivament, el títol a Torres.

Jordi Torres va començar la seva carrera professional a les competicions nacionals de Supersport i Superstock, i també va disputar una temporada completa a la competició de Moto2, amb un podi al circuit alemany de Sachsenring. Després, va disputar tres temporades a la WorldSBK, amb un breu període a MotoGP en substitució del lesionat Tito Rabat a finals de 2018.