Ja es poden fer arribar precs i preguntes al ple de setembre

Durant set dies, la ciutadania major de 16 anys pot fer arribar intervencions, amb un màxim de dues per persona

Un dels últims plens municipals presencials, l'any 2019
Un dels últims plens municipals presencials, l'any 2019 | Carla Serra
Marta Casas
22 de setembre del 2021
Ja es poden fer arribar precs i preguntes a la sessió plenàries del mes de setembre de Rubí, que serà el pròxim dijous, dia 30 de setembre. Tots els veïns de la ciutat majors de 16 anys els podran fer arribar a través d'una nova funció de la web Participa Rubí.

Aquesta qüestió va ser plantejada en el ple del mes de juny en una moció de l'AUP sobre la celebració d'audiències públiques, i va entrar en funcionament al ple del mes de juliol. Així, es dona resposta a la impossibilitat de participació ciutadana als plens, ja que des de l'esclat de la pandèmia se celebren de manera telemàtica.

10 dies abans de la sessió plenària, s'habilita un espai a la web de participació ciutadana de Rubí, on la ciutadania pot abocar precs i preguntes durant set dies, amb un màxim de dues intervencions per persona. Totes les intervencions es valoraran en funció de l'adequació a la temàtica, la brevetat i la concisió, i se n'incorporaran un màxim de cinc en cada sessió. En el cas de rebre preguntes sobre un mateix tema, se'n llegirà una; la resta es respondran per escrit.

La resposta dels precs i preguntes es farà arribar a les persones interessades de forma escrita, i es publicaran al web municipal junt amb les respostes que es fan als grups municipals.