El microteatre «Cómo (Ex)plicarte», de Sergio Cerdán, es transforma en un curtmetratge

L'obra homònima es va representar al Microteatre Barcelona l'any 2019

Fotograma del curt Cómo (Ex)Plicarte
Fotograma del curt Cómo (Ex)Plicarte | Youtube/Sergio Cerdán
Marta Casas
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 21 de setembre a les 7:23h

El productor de Rubí Sergio Cerdán ha publicat el seu nou curtmetratge, Cómo (Ex)plicarte, inspirat en l'obra de microteatre homònima, i que es va representar al Microteatre Barcelona l'any 2019
 
El curt, dirigit per Josbel A. Tinoco, està rodat íntegrament a Rubí - concretament a la cafeteria La iaia Terol, que n'és l'escenari principal, i els carrers del voltant - i compta amb la producció de The New Flesh, la productora de l'escola La Casa del Cine de Barcelona.

Cómo (Ex)plicarte és la història de dos nois - interpretats per Pau Muner i Fabián Castro - que es retroben, quan tots dos estan a punt de pagar en una cafeteria, després de molts anys i d'haver deixat una relació molt especial i una xerrada pendent. 

La resta de l'equip del curtmetratge són Izhar Álvarez, actor; Lucía Vélez, com a directora artística; Edu Abad, director de Fotografia; Jan Aubert, graffer; Lucas Arnó, al muntatge; Jordi Brandía, dissenyador gràfic; Marc Medina i Irene Montero com a directors de vestuari; Olatz Arratibel al maquillatge i Raquel Brandía com a responsable de la banda sonora. Tamé hi han participat els estudiants en pràctiques de The New Flesh Aldo García, Jon Freitas i Josep Moll Yllanes.