1 de 10
Energies Renovables

Impulsen l'autoconsum amb energia solar al barri dels Avets

La primera sessió informativa per als veïns serà aquesta tarda a les 18h

Plaques solars | Ajuntament de Rubí
per Redacció, Rubí, Catalunya | 21 de setembre de 2021 a les 12:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Associació de Veïns dels Avets acull aquesta tarda (18h) la primera sessió informativa sobre la xarxa d'autoconsum energètic que es posarà en marxa al barri de la mà de l'Ajuntament de Rubí. La segona sessió serà el pròxim 6 d'octubre.

Una iniciativa que pretén fomentar la producció i repartiment d'energia solar entre els habitatges de la zona, dotant els veïns d'eines per produir i consumir energia fotovoltaica sense cap inversió prèvia. D'aquesta manera, podran obtenir bonificacions de fins al 50% a l'Impost de Béns Immobles (IBI). El regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano, ha declarat que les iniciatives col·lectives "multipliquen les possibilitats d'autoconsum", i també considera que amb aquest projecte "s'obre un camí a recórrer a altres barris", amb la intenció de situar Rubí "al capdavant" d'iniciatives pioneres en transició energètica.

Participació