Sant Galderic escalfa motors amb xerrades i exposicions sobre l'art urbà

El còmic, el grafiti i el tatuatge seran els protagonistes de les activitats prèvies a la Fira de Sant Galderic

L'exposició sobre els còmics a la biblioteca Mestre Martí Tauler
L'exposició sobre els còmics a la biblioteca Mestre Martí Tauler | Marta Casas
Marta Casas
21 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:01h
L'Associació Sant Galderic de Rubí ha preparat diverses activitats prèvies a la celebració de la Fira de Sant Galderic, que serà el pròxim 16 d'octubre, que giren al voltant de l'art "en pedra, paper i pell"; és a dir, grafitis, còmics i tatuatges.

Així, aquest dimarts s'ha instal·lat a la biblioteca Mestre Martí Tauler una exposició sobre la historieta-còmic. La mostra es podrà veure fins al 30 de setembre, quan es farà una xerrada (18h) sobre el mateix tema a càrrec de l'artista multidisciplinari Javier Mariscal, J. Miguel González Marcén Onliyúi el responsable del Museu del Còmic de Sant Cugat, Paco Baena Palma.

Entre l'1 i el 7 d'octubre, serà el torn dels grafitis. La biblioteca acollirà una exposició sobre aquesta modalitat d'art i els grafiters Kapi i Naim Cuevas seran els encarregats de la cloenda amb una xerrada sobre la matèria, a les 18.30h del 7 d'octubre.

Finalment, entre el 8 i el 14 d'octubre es podrà veure una exposició sobre el tatuatge, i la xerrada final serà a càrrec de Laura Cubero Sanz, del BAUM FEST Barcelona; l'antropòleg Josep Martí i la tatuadora Marina, de Napalm Tattoo Rubí.

Per tal d'assistir a les xerrades, serà necessari inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a [email protected], o bé a [email protected], o bé enviar un Whatsapp a l'organització (654 66 40 09).