L'obra de teatre «Tu i l'Hipòcrita» enceta els actes del centenari del Casal Popular de Rubí

Es representarà aquet pròxim cap de setmana, els dies 2 i 3 d'octubre

El Casal Popular de Rubí.
El Casal Popular de Rubí. | Cedida
27 de setembre del 2021
Actualitzat el 29 de setembre a la 13:02h
El Casal Popular de Rubí celebra aquest any 2021 el seu centenari i aquest cap de setmana el Grup Escènic arrenca els actes de la celebració amb l'obra de teatre Tu i l'Hipòcrita. Es representarà el dissabte 2 i el diumenge 3 d'octubre i abans de l'obra, es farà una presentació dels actes que es volen dur a terme fins la tardor del 2022. 

Aquest constarà d'un breu parlament de la Presidenta del Casal, Montserrat Comellas i una lectura de la poesia sobre la pandèmia per l'Alfons Martí, un dels membres més antics del Casal. L'entrada té un cost de vuit euros i l'aforament està limitat per complir amb les mesures contra el coronaviurs. 

Pel que fa a l'obra presenta la història de l'Honorat, un home "feliçment" casat que el dia del seu quarantè aniversari rememora aquells moments del passat que d'una manera o altra han marcat la seva vida: la pressió familiar perquè estudiés la carrera de dret; l'intent de fugir de casa; el primer amor amb la noia del pis de sota, que anys després retrobarà tan canviada que li causarà fàstic; la coneixença de la seva futura dona i el seu enamorament; etc.

L'Honorat es dedica a culpar els altres del seu fracàs i de la seva insatisfacció presents, però alguns personatges clau de la seva vida intervindran per fer-lo adonar que aquest fracàs es deu a la seva por a trencar les convencions i a actuar lliurement.