Detingut un veí de Rubí per vendre droga a la plaça de la Constitució

L'home tenia les escales de FGC com a punt de venda fix i al domicili se li van trobar uns 5.600 euros i 313 dòlars

1200_1632738364trfic_de_drogues__Rub
1200_1632738364trfic_de_drogues__Rub | Mossos d'Esquadra
M.S.
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:50h
Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir un veí de la ciutat de 41 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc el 23 de setembre, però la policia catalana no l'ha fet públic fins aquest dilluns.

La investigació va començar quan agents del Grup de Delinqüència Urbana van detectar un increment de tràfic a la zona de la plaça de la Constitució. Aquest fet es traduïa amb un augment del nombre de consumidors des del març. La policia va comprovar que joves s'apropaven sovint a les escales de FGC, i amb molta rapidesa feien un intercanvi de diners per substàncies amb una altra persona.

Després dels intercanvis, els agents van aturar diversos compradors, als que se'ls van localitzar bosses amb cabdells de marihuana. El venedor, per la seva banda, es desplaçava amb patinet per fugir ràpid del lloc.

Amb tots aquests indicis, el jutjat número 6 va autoritzar l'entrada i registre del domicili del venedor, a qui els Mossos van identificar. A l'habitatge es van localitzar 13 dosis de marihuana preparades en bosses, 274 grams en cabdells, quatre embolcalls amb cocaïna, 5.600 euros i 313 dòlars. També s'hi van trobar estris per empaquetar substàncies i una bàscula de precisió. L'home va quedar detingut i va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí.