«R-Outlet»: les botigues de Rubí sortiran al carrer el 16 d'octubre

Els comerços podran exposar els seus productes a l'illa de vianants independentment d'on tinguin el local

Una dona mira roba en una botiga de Rubí.
Una dona mira roba en una botiga de Rubí. | Ajuntament de Rubí - Localpres
Redacció
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:30h

La Setmana del Comerç, que enguany té lloc a partir del 7 d'octubre, servirà per dinamitzar el comerç local a Rubí, i és que l'Ajuntament ha programat una jornada de botigues al carrer a l'illa de vianants del centre de la ciutat.

L'esdeveniment, que porta el nom de R-Outlet, podrà comptar amb totes les botigues que així ho vulguin: els comerços de l'illa de vianants podran exposar davant del local, i a la resta, se'ls facilitarà una ubicació dins d'aquesta. Així, s'espera un gran ambient amb la col·laboració de la ciutadania.

Es tracta d'una activitat programada per l'Ajuntament per promoure el model de proximitat, tenint en compte que les activitats de dinamització del comerç van quedar aturades a causa de la pandèmia.

Els comerços interessats a participar en aquest aparador al carrer, poden fer la inscripció gratuïta a través del formulari que trobareu en aquest enllaç. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l'adreça electrònica [email protected] o bé per telèfon trucant a 610 399 673 de 9 a 14 h.