Els patis de quatre escoles de Rubí funcionaran com a parcs públics a la tarda i el cap de setmana

Torna la iniciativa Patis Oberts, aturada per la pandèmia

Redacció
28 de setembre del 2021

La ciutadania podrà fer ús lliure dels patis de quatre escoles de Rubí en horari de tarda o en cap de setmana. D'aquesta manera, l'Ajuntament reprèn el projecte Patis Oberts, aturat mesos enrere a causa de la Covid-19. Per ara, els centres que hi participaran són el Pau Casals, el Ramon Llull, el Joan Maragall i el Torre de la Llebre.

L'escola Pau Casals obrirà el pati els dissabtes, de 16 a 19 h, i la Ramon Llull, els diumenges de 10.30 a 13.30 h. L'escola Joan Maragall, a partir del 4 d'octubre, obrirà el pati de dilluns a divendres, de 16.30 a 18.30 h. A partir del 13 d'octubre, el pati del Torre de la Llebre estarà disponible de 16 a 18 h, també de dilluns a divendres.

Durant l'obertura al públic, els patis comptaran amb un monitor que obrirà i tancarà el recinte, proposarà jocs per a diferents franges d'edat, i vetllarà per la convivència i el civisme. Els infants menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

Algunes de les activitats de Patis Oberts formaran part del Carnet Rubí 360, que s'ha posat en marxa aquest setembre per acostar els infants rubinencs a activitats educatives que es fan a la ciutat fora de l’horari escolar.