Programació

Ja es coneix la programació de Rubí Jove per aquesta tardor: activitats diverses per a persones de 12 a 29 anys

Hi haurà tallers artístics, festivals i assessorament formatiu, laboral, emocional i de parella

per Redacció, Rubí, Catalunya | 3 d'octubre de 2021 a les 10:59 |
L'Ajuntament de Rubí ja ha destapat la programació de RubíJove per aquesta tardor 2021. Desenes d'activitats gratuïtes dirigides a persones d'entre 12 i 29 anys nodreixen el calendari, amb tallers artístics, festivals i assessorament com a protagonistes.

D'aquesta manera, hi haurà tallers d'iniciació a la informaàtica, d'Auto-tune, de gravació de videoclips, de twerk, de K-Pop, Slam Poetry o de la plataforma en línia de lectura i escriptura Watppad. També hi haurà taller de boxa, de gestió de les emocions i de teatre i emocions.


A més el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre tindrà lloc el Festival de Grafitti i Art Urbà Full Colors, el Kastanyasso de la Sonik per la Castanyada. També hi haurà activitats coincidint amb el Dia Internacional per a l'erradicació de la violència vers les dones i el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida.

A banda, també destaquen les assessories especialitzades, que es poden dur a terme per correu electrònic, en línia o presencialment. És un servei on s'aborden qüestions laborals, formatius, sexuals, de parella o acompanyament emocional, a demanda de l'usuari.


Consulta en aquest enllaç tota la programació de Rubí Jove per aquesta tardor 2021.

 

Participació