Arrenca el festival de fotografia La Nuu amb activitats i exposicions a tot Rubí

Amb una dotzena d'artistes convidats, la mostra es pot visitar en espais públics de la ciutat

Fotografies exposades a l'escola Regina Carmeli en una edició passada de La Nuu.
Fotografies exposades a l'escola Regina Carmeli en una edició passada de La Nuu. | Carla Serra
Redacció
02 d'octubre del 2021
Des d'aquest dissabte i durant tot el mes d'octubre, carrers i equipaments de Rubí seran escenari de la setena edició del festival de fotografia La Nuu. La cita, organitzada per l'Ajuntament i amb el fotògraf rubinenc Carles Mercader com a director, constarà d'exposicions en espais públics i activitats relacionades amb el gènere.

L'edició d'enguany duu el lema "La llum de les paraules", i hi ha dotze fotògrafs catalans, espanyols i europeus. Les seves obres es podran visitar en espais com la plaça de la Nova Estació, la biblioteca Mestre Taulí Bauler o l'Antiga Estació. Consulta aquí totes les ubicacions de les obres.


A banda de l'exposició pública i gratuïta, se celebraran diverses activitats, començant aquest dissabte 2 d'octubre amb la visita guiada per aquesta última. L'oferiran cada dissabte, fins el 20 d'octubre, el director del festival, Carles Mercader, i el director artístic, David Molina. Aquest dissabte 2 d'octubre també obre l'exposició al Celler, amb un recitar poètic amb acompanyament musical.

Ja el 13 d'octubre, el fotògraf Alberto Prieto oferirà una conferència sota el nom de "Són oposats l'aigua i el foc?", a la biblioteca Mestre Martí Tauler, i el 15 d'octubre, la fotògrafa Irene Zottoli presentarà el seu llibre, Ícaro, a l'escola d'art i disseny municipal, edRa. El 16 i 17 d'octubre, la plaça del Celler acollirà l'exposició "La Ínsula Nómada", així com una xerrada entre el seu autor, Juanan Requena, i Irene Zottoli (dissabte 16), i un concert de violoncel per part de Núria Puigbò (diumenge 17). Ja per acabar, el 30 d'octubre s'anunciarà el vencedor del premi Screen en fotografia audiovisual.