Així serà l'homenatge que farà Rubí a les victimes de la Covid-19 i als treballadors essencials el 24 d'octubre

El parc del Castell acollirà l'esdeveniment, que va ser aplaçat al juliol per l'evolució de la pandèmia

L'amfiteatre del Castell acollirà l'acte amb distància social entre assistents.
L'amfiteatre del Castell acollirà l'acte amb distància social entre assistents. | Localpres
M.S.
04 d'octubre del 2021
Actualitzat el 11 d'octubre a les 16:26h

L'Ajuntament de Rubí ha organitzat un acte d'homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 a la ciutat. L'acte també vol mostrar suport a les famílies dels desapareguts i agraïr la tasca als professionals essencials. 

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 24 d'octubre a partir de les 11 h del matí, a l'amfiteatre del Castell i comptarà amb la participació de l'alcaldessa, Ana María Martínez, representants de l'Ajuntament i també de l'Escola Municipal de Música Pere Burés.

A més hi participaran testimonis i s'hi projectarà un vídeo en memòria del centenar de persones que han mort a la ciutat a causa de la pandèmia. També es descobrirà una placa commemorativa i es farà una ofrena floral. L'aforament serà limitat per garantir la distància de seguretat entre assistents. 

Per assistir-hi, cal inscriure's a través d'aquest formulari. L'espai també es pot utilitzar per enviar missatges de record o d'agraïment, que seran llegits durant l'acte. Les persones que es van inscriure al juliol -abans que l'acte fos aplaçat- han de tornar a formalitzar el seu registre.