Retenir el talent local, objectiu del nou programa de Rubí Forma

Es busquen persones de 16 a 40 anys, residents a Rubí i amb estudis superiors, per a orientar-los laboralment

Redacció
05 d'octubre del 2021
Actualitzat el 08 d'octubre a les 10:57h

Rubí Forma, el servei de formació de l'Ajuntament de Rubí, assessorarà i acompanyarà en la inserció laboral a 30 persones de la ciutat d'entre 16 i 40 anys amb estudis superiors qualificats. L'acció forma part del programa Adequant noves vies per a l’ocupació.

L'objectiu del programa rau a atraure, retenir i gestionar el talent de rubinencs i rubinenques qualificats, segons fonts municipals. D'aquesta manera, es pretén vincular a aquestes persones amb empreses del territori a través de l'orientació i tutorització.

Per formar part del programa, a part de complir els requisits d'edat esmentats, cal estar en situació d'atur o precarietat laboral, així com tenir estudis en Grau Mitjà o Superior o universitaris, i residir a Rubí. Es prioritzaran les persones amb formació en el sector industrial i amb formacions transversals.

Adequant noves vies per a l’ocupació és un programa subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc dels Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local del Catàleg de Serveis 2021-2023.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina d’Inserció del Rubí Forma o contactar per correu electrònic a [email protected].