Rubí engega quatre comissions per definir el Pla local de Salut

Els grups de treball estan formats per tècnics municipals, membres d'entitats locals i professionals sanitaris

Una de les comissions del Pla local de Salut de Rubí.
Una de les comissions del Pla local de Salut de Rubí. | Ajuntament de Rubí
Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:01h

Tècnics municipals, representants d'entitats i associacions locals i professionals sanitaris integren quatre comissions engegades per l'Ajuntament de Rubí per definir el Pla local de Salut de Rubí.

Les comissions, que es van iniciar al setembre i es reuniran per segon i últim cop aquesta setmana, estan separades per temàtiques: Ciutat saludable, transformar la ciutat, sobre habitatge, la mobilitat, els espais verds, medi ambient i equipaments, Apoderament de les persones, en què es debat d'alimentació, activitat física, civisme, capacitació, emocions i riscos; Comunitat i salut, desenvolupament comunitari, on es parla de suport mutu, dinamització i lideratge, i Serveis de salut.

L'Ajuntament de Rubí va començar a treballar el Pla local de Salut a finals del 2020 amb l'objectiu de promoure estils de vida saludable entre la ciutadania, fer de la ciutat un lloc saludable, reduir les desigualtats socials en salut i promoure el treball en xarxa i la cooperació en salut.

Aleshores es van definir deu línies estratègiques i 34 objectius a partir de les aportacions en enquestes fetes per professionals i ciutadania. Les accions que defineixin les comissions seran portades al Ple Municipal, on es votarà el nou Pla local de Salut.