Rubí s'alia amb la Cambra de Terrassa per potenciar la formació a empreses i treballadors

L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha signat el conveni aquest dimecres amb Ramon Talamàs, president de la Cambra

Ana María Martínez i Ramon Talamàs, durant la signatura de l'acord.
Ana María Martínez i Ramon Talamàs, durant la signatura de l'acord. | Localpres
Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:23h
L'Ajuntament de Rubí i la Cambra de Terrassa han signat aquest dimecres un conveni per desenvolupar i executar projectes i accions conjuntes adreçades al teixit empresarial i a la ciutadania de la ciutat. L'alcaldessa Ana María Martínez i el president de la Cambra, Ramon Talamàs, han formalitzat l'acord a la sala de plens del Consistori rubinenc.

Així, ambdues institucions es comprometen a col·laborar en la prestació de serveis a empreses, defensa d'interessos de les empreses i els professionals, la investigació socioeconòmica i la formació i qualificació professional. Les dues parts acordaran la contractació del personal necessari, el calendari i les condicions de cada formació.

En aquest sentit, la Cambra farà difusió de projectes i accions formatives, col·laborarà en la seva planificació i n'avaluarà el resultat. L'Ajuntament de Rubí també farà difusió de les iniciatives i facilitarà l'espai per a activitats formatives presencials. 

L'alcaldessa ha assegurat que el Consistori vol "oferir una formació que afavoreixi l'accés al mercat i la promoció laboral". L'acord amb la Cambra, diu, "ajudarà a complir i expandir aquesta missió". Talamàs, per la seva banda, considera que aquest conveni "posa mitjans per compensar l'oferta i demanda". A més ha lloat la "proactivitat" de l'Ajuntament de Rubí quant a formació professional i ha destacat la "gran base industrial" de la ciutat.