habitatge

Aturats tres desnonaments en 24 hores a Rubí

Les afectades són dues famílies amb menors i una amb persones d'edat avançada

per Marc Solé, Rubí, Catalunya | 7 d'octubre de 2021 a les 12:59 |
Furgones de Mossos, aquest dimecres al carrer Zamenhof de Rubí. | Cedida
Tres famílies sota amenaça de desnonament podran continuar sota sostre després que s'hagin anul·lat la seva expulsió forçosa en les últimes darreres 24 hores. RubíTV ha contactat amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí per conèixer de primera mà els dos casos.

Aquest dimecres hi havia programat un llançament a les 9.30 al carrer de Zamenhof, 7. Minuts abans, furgonetes de la Brimo tancaven els carrers mentre unes 20 persones, alguns membres de la PAH, s'aplegaven a l'entrada del domicili. En total hi havia quatre furgonetes i tres cotxes de Mossos, que van abandonar el lloc després que el jutge aturés el desnonament sine die. A la casa hi viuen quatre adults, dos dels quals d'edat avançada.


El mateix dimecres hi havia programat un desnonament a les 12 h al carrer de Torrijos, però va ser aturat aquest dimarts hores abans de dur-se a terme. A l'habitatge hi viuen una mare i el seu fill, menor d'edat.
 
Aquest dijous hi havia programat un desnonament a les 10 del matí, al número 1 del carrer d'Albacete, en un pis propietat del BBVA. A l'habitatge hi viu una família amb dos menors.En aquesta ocasió només hi ha acudit un cotxe de Mossos, que han contactat amb el jutge, el qual ha ajornat el llançament per d'aquí a un mes.
   

 

Participació