La Mestre Martí Tauler recupera l'activitat presencial amb una cinquantena d'activitats aquesta tardor

La biblioteca municipal de Rubí acollirà tallers, espectacles, conferències o exposicions, entre d'altres

Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler | RubiTV.cat
Redacció
08 d'octubre del 2021

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí recupera la programació presencial després de més d'un any i mig de restriccions per la pandèmia. Fins a finals d'any, l'equipament acollirà una cinquantena d'activitats com tallers, espectacles, conferències o exposicions, entre d'altres.

Les activitats familiars se centren en hores del conte per a diferents edats, música per a nadons i espectacles infantils, com La fada de les dents, el 17 de novembre, o Les llumetes de ko ko yao, el 19 de novembre. També es preveuen conferències amb la col·laboració dels Amics de la UAB i Aula d'Extensió Universitària.

A banda, es farà un taller d'smartphones, un de capacitació digital i de coaching i gestió emocional. També un de transformació de texans o un de costura tradicional japonesa. En l'àmbit de les llengües, es faran sessions d'aprenentatge i d'alfabetització.


En l'apartat de les exposicions, els rubinencs poden veure durant tot el mes d'octubre reculls de còmic, figures de grafit i de tatuatges, i més endavant ho poden fer amb exposicions sobre sexualitat, diorames de l'Associació de Pessebristes de Rubí o de l'obra del dibuixant Joan Turu.

Com és habitual, la biblioteca municipal també acull diferents clubs de lectura: Veus de Dona, Lectura Criminal, La Ciutat dels Llibres, English Book Club, Lectura Fàcil en català i castellà, i el grup de conversa del Voluntariat per la Llengua.

Per a més informació i detalls sobre la programació de la biblioteca Mestre Martí Tauler, les persones interessades poden consultar la web de l'equipament. Per assistir a la majoria de propostes cal inscriure's a través del correu electrònic [email protected].