FOTOS i VÍDEOS | Rubí surt al carrer per rebutjar l'assassinat d'un botiguer divendres

S'han celebrat dues concentracions al lloc dels fets i el supermercat on treballava la víctima s'ha omplert de flors

El supermercat on treballava la víctima, ple de flors i espelmes.
El supermercat on treballava la víctima, ple de flors i espelmes. | RubíTV
M.S
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:13h
L'assassinat d'un botiguer de Rubí a mans de persones que li havien robat una ampolla ha consternat la ciutat. Després dels fets de divendres desenes de rubinencs i rubinenques han assistit dues concentracions de rebuig a la violència i de suport a la víctima. La primera va tenir lloc aquest diumenge a la plaça de l'11 de setembre, i la segona ha estat aquest matí de dilluns, més multitudinària, davant de l'Ajuntament de Rubí. 
 

La concentració d'aquest dilluns ha comptat amb centenars d'assistents. Foto: Cedida

  A banda de ciutadans anònims, a la concentració d'aquest dilluns hi han assistit diverses personalitats i membres de la comunitat paquistanesa de la ciutat, entre els quals s'hi trobaven coneguts i companys de feina de la víctima. Els assistents han demanat justícia pel cas, tenint en compte que encara no s'ha detingut ningú pels fets. També s'ha reclamat "més polícia i més seguretat". També s'ha realitzat un minut en record de la víctima.A banda, el supermercat que regentava la persona assassinada s'ha omplert de flors i espelmes mentre segueix tancat. Les xarxes socials també s'han bolcat amb els fets i desenes d'usuaris, com l'alcaldessa Ana María Martínez, han mostrat la seva repulsa als fets i el seu desig per una ciutat segura i sense violència.


A banda, l'associació Comerç Rubí s'ha solidaritzat amb la víctima i, totes les botigues que en formen part han penjat un petit manifest. L'escrit demana més vigilància i seguretat per un "Rubí segur" que no tingui lloc per a les persones incíviques i la violència i que hi regni el respecte. Per últim, s'hi pot llegir "Descansi en pau Hafiz".

L'Ajuntament mostra suport a la comunitat paquistanesa

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, s'ha reunit aquest dilluns amb representants de l'entitat PAK Consejo de Bienestar Social per expressar-los el seu sport personal i de l'Ajuntament per la mort de la víctima. El col·lectiu està format per restauradors i comerciants d'origen paquistanès.

En senyal de dol per la mort del veí assassinat, les banderes de l'Ajuntament de Rubí onejaran a mig pal fins dimecres. A banda, s'ha convocat un minut de silenci aquest dimarts a les 12 h en record del jove botiguer mort.