Torna a Rubí el festival de grafit i art urbà Full Colors

La cinquena edició de la cita tindrà la plaça Josep Tarradellas com a epicentre

Una trentena d'artistes elaboraran deu murals.
Una trentena d'artistes elaboraran deu murals. | Localpres
Redacció
11 d'octubre del 2021

Rubí acollirà aquest cap de setmana una nova edició del festival de grafit i art urbà Full Colors. La cinquena edició de la cita tindrà lloc a la plaça Josep Tarradellas amb propostes d'artistes locals, catalans i també del País Valencià. A hores d'ara hi ha una trentena de creadors confirmats, que participaran en l'elaboració de deu nous murals.

El festival és una iniciativa de l'entitat local Petados Crew, que també participarà en la mostra. Hi col·laboren La Skatebording i l'Associació Juvenil musical La Sonik, que organitzen un campionat d'skate i ambientaran el festival, respectivament.

A més, enguany, l’Escola d’Art i Disseny (edRa) participa al Full Colors amb un mural de gargots en què infants i adults hauran de trobar formes reconeixibles i pintar-les de colors. Completen la programació dues rutes del grafit amb inici a la plaça del Doctor Pearson i que acabaran a la plaça de Josep Terradellas. Aquestes últimes són les úniques activitats per les quals cal reservar plaça aquí.

Cal destacar que seran els grafiters qui decidiran els colors i els temes de les seves creacions, fidels a l’essència del grafit com a expressió artística, apunten fonts municipals. L'alcaldessa, Ana María Martínez considera que el festival "queda reforçat en el context d'un projecte més ampli que vol reivindicar el color com a part de la identitat de Rubí".