Descomptes pels majors de 65 anys durant tota la setmana a Castellbisbal

Nou establiments s'adhereixen a la campanya "Som gent molt gran"

Carrer de Pi y Margall i plaça de l'Església de Castellbisbal.
Carrer de Pi y Margall i plaça de l'Església de Castellbisbal. | GSV
Redacció
11 d'octubre del 2021
Nou establiments comercials i de serveis de Castellbisbal ofereixen descomptes a les persones majors de 65 anys. Ho fan sota la campanya "Som gent molt gran", que se celebra per primera vegada i s'allargarà fins el pròxim diumenge, 17 d'octubre.

Els locals que participen en aquesta promoció són els bars El Parador i Dicky, les farmàcies Laura Pedró, Gaudí 16 i Anna Gracia, la ferreteria Roure Juni, la fleca Milú, la copisteria Marges i l’Òptica Castellbisbal. El descompte s'oferirà als clients que mostrin el carnet de la gent gran de Castellbisbal.

A banda d'aquests descomptes, "Som gent molt gran" arriba amb altres propostes fins el 21 d'octubre. Se celebraran caminades, tallers d'esports, conferències i obres de teatre, entre d'altres. La reserva d’invitacions ja està oberta i les entrades ja són a la venda a preus simbòlics per a les persones de 65 anys o més. Consulta aquí tota la programació.

També destaca la distribució gratuïta del joc Poetic Memory, que es podrà aconseguir presentant el resguard acreditatiu d’haver participat en alguna de les activitats de les jornades.