La Fira de Sant Galderic torna a Rubí en format reduït dos anys després

La cita se celebrarà de manera "testimonial" dos anys després de la última edició

Mercat d'art i artesania de Sant Galderic.
Mercat d'art i artesania de Sant Galderic. | RubiTV.cat
Redacció
12 d'octubre del 2021
La fira de Sant Galderic és una cita de primer ordre cada any a Rubí des del 1995. Dedicada al patró dels pagesos, suposa un aparador per a tota mena de productes artesanals i tradicionals, tant locals com d'arreu de Catalunya. Aquest dissabte 16 d'octubre torna als carrers de la ciutat.

El 2020 es va anul·lar a causa de la pandèmia, però enguany torna de manera "testimonial", tal com apunten fonts de l'organització a RubíTV. D'aquesta manera, es vol "mantenir l'esperit" de Sant Galderic amb la intenció de celebrar-la com s'ha fet sempre l'any vinent.

La plaça de l'Antiga Estació acollirà de manera paral·lela, de 10 a 20 h, el mercat d'art i artesania, la fira Retre Clàssic i la Trobada d'Il·lustradores i il·lustradors. Amb el mateix horari, a l'avinguda de Barcelona, tindrà lloc la primera Mostra d'Art al Carrer. A partir de les 11 s'oferiran visites guiades gratuïtes al Museu Etnogràfic Vallhonrat.

A més, dins la programació s'hi inclouen activitats que formen part d'altres activitats. És el cas de la Ruta dels Grafits, que passarà per la plaça de l'Antiga Estació a les 12 i a les 18 h, i la visita guiada per les obres exposades al carrer del festival Nuu, a les 11.30 a l'antiga estació de FGC.