Pengen llaços negres per recordar el botiguer assassinat ja que l'Ajuntament «no s'hi ha dignat»

Els elements volen recordar el veí de Rubí assassinat divendres passat

Els llaços negres, penjats a l'entrada de l'Ajuntament de Rubí.
Els llaços negres, penjats a l'entrada de l'Ajuntament de Rubí. | PAH Rubí
Redacció
13 d'octubre del 2021
Dos llaços negres van aparèixer aquest dimarts, 12 d'octubre, a les columnes de l'Ajuntament de Rubí. Els elements volen recordar el veí de la ciutat assassinat per un grup de persones que prèviament havien robat a la seva botiga, situada al carrer de Magí Ramentol.

Tal com ho anunciaven a Twitter, l'acció va ser duta a terme per membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que es troben acampats "indefinidament" a la plaça de Pere Aguilera, davant del consistori. La plataforma critica que l'Ajuntament "no s'ha dignat a posar un crespó negre", i afegia que els han situat "en solidaritat al nostre veí".


A banda de dues concentracions d'iniciativa ciutadana per reclamar justícia per la víctima i més seguretat als carrers, l'Ajuntament va celebrar un minut de silenci aquest dimarts i ha mantingut durant 48 hores les banderes a mig pal. A més, l'alcaldessa, Ana María Martínez, es va reunir aquest dilluns amb membres d'una associació local de comerciants paquistanesos, de la que el mort formava part.