Energies Renovables

Obert un procés de participació ciutadana per elaborar el Pla director d'energies renovables de Rubí

Fins el 29 d'octubre els veïns i veïnes poden enviar suggerències pel document, que s'aprovarà abans d'acabar l'any

El pla Rubí Brilla 2030 vol elaborar estratègies en energia renovable. | Cedida
per Redacció, Rubí, Catalunya | 13 d'octubre de 2021 a les 16:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Rubí ha obert un procés participatiu perquè la ciutadania faci les seves aportacions al Pla director de Rubí Brilla 2030. Els veïns de la ciutat poden fer arribar les seves propostes fins al 29 d'octubre a través de la plataforma Participa Rubí.

El Pla director en qüestió defineix les línies estratègiques i accions sobre eficiència energètica i energies renovables que l'Ajuntament de Rubí vol dur a terme a la ciutat. L'objectiu és reduir en un 55% les emissions de diòxid de carboni per a l'any 2030.El document encara s'està definint, però segons fonts municipals, podria ser aprovat en sessió plenària al novembre o desembre. Segons el regidor de Transició Energètica, Andrés Medrano, les aportacions "seran valorades i poden ajudar a enriquir l'estratègia cap a una ciutat més sostenible". La ciutadania, afegeix, pot enviar "opinions, reflexions i suggeriments".

 

Participació